Président Chèvre
Voimakkuu

Tuotteen tarina
Vuohenjuustoa valmistettiin Välimeren alueella jo yli 1200 vuotta sitten. Saraseenit toivat tämän perinteen mukanaan Luoteis-Ranskaan Loiren alueelle, joka on yhä Ranskan tärkein alue vuohenjuuston valmistuksessa.
Ulkonäkö ja maku
Juustoa peittää ohut valkohomekerros. Tuoreen juuston mureneva rakenne pehmenee kypsyessä. Maku muuttuu juuston kypsyessä luonteikkaammaksi ja herkullisen täyteläiseksi vuohenmaitojuuston mauksi.
Käyttövinkkejä
Vuohenjuusto sopii erinomaisesti juustopöytään leivän ja tuoreiden tai kuivattujen hedelmien kanssa tarjoiltavaksi. Kokeile myös salaateissa tai siivuina kuuma pihvin päällä.
Président
Valkohomejuustot
Vuohenmaito
France
Poitou Charentes
Valkohomejuustot
Vuohenmaito
France
Poitou Charentes