Société Roquefort AOP
Voimakkuu
Tuotteen tarina
Yksi maailman vanhimmista ja tunnetuimmista juustoista on kiistatta Roquefort-sinihomejuusto, joka on peräisin samannimisestä kaupungista Etelä-Ranskasta. Jotta juustoa saa kutsua nimellä Roquefort, sitä on kypsytettävä Combalou-vuoren kalkkisissa luolissa 4-6 kuukautta. Juusto valmistetaan pastöroimattomasta lampaanmaidosta.
Ulkonäkö ja maku
Société Roquefortin maku on voimakas, täyteläinen ja suolainen. Koostumus on samanaikaisesti sekä mureneva että kermainen.
Käyttövinkkejä
Täyteläisen makunsa ansiosta Société Roquefort sopii jälkiruuaksi makeilla lisukkeilla, kuten hunajalla, tuoreilla päärynöillä tai kuivatuilla hedelmillä höystettynä. Kokeile myös salaatteihin tai pizzaan.
Société
Sinihomejuustot
Lampaanmaito
France
Roquefort-Aveyron
Sinihomejuustot
Lampaanmaito
France
Roquefort-Aveyron