Zanetti Parmigiano Reggiano DOP
Voimakkuu
Tuotteen tarina
Pastöroimattomasta lehmänmaidosta valmistettu Parmigiano Reggiano kehitettiin jo keskiajalla Italian Bibbianossa, Reggio Emilian maakunnassa. Alkuperäsuojatun parmigiano reggiano -juuston on täytettävä tiukat laatu-, alkuperä- ja valmistusvaatimukset.
Ulkonäkö ja maku
Parmigiano Reggianon rakenne on kova, ja juustomassan pinnalla on usein pieniä valkoisia kiteitä. Pitkä kypsytysaika takaa juustolle sen ominaisen erottuvan maun.
Käyttövinkkejä
Parmigiano Reggiano sopii raastettuna monien kuumien ruokien päälle. Kokeile myös alkupalana oliivien ja aurinkokuivattujen tomaattien kanssa.
Zanetti
Kypsytetyt juustot
Lehmänmaito
Italy
Kypsytetyt juustot
Lehmänmaito
Italy